Στους οκτώ ανήλθαν οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Στους οκτώ ανήλθαν οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Στους οκτώ ανήλθαν οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Στο Νοσοκομείο Αναφοράς μεταφέρθηκε  νεαρός νοσηλευτής που εργάζεται στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς, που παρουσίασε συμπτώματα και ύστερα από το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
 
Ο νοσηλευτής κρίθηκε αναγκαίο όπως μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αναφοράς στην Αμμόχωστο για θεραπεία.

Οι οκτώ ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική Covid-19, ενώ κανένα άτομο δεν νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 56 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Είδε Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης ο ΠτΔ: Στο επίκεντρο προγράμματα της ΕΕ για το στεγαστικό

Είδε Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης ο ΠτΔ: Στο επίκεντρο προγράμματα της ΕΕ για το στεγαστικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης κ. Dan Jorgesen.

BEST OF TOTHEMAONLINE