Νέος Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου ο Χρίστος Κληρίδης

Νέος Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου ο Χρίστος Κληρίδης

Νέος Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου εξελέγη το βράδυ της Πέμπτης 15/10 ο Χρίστος Κληρίδης. Σε σύνολο 2.106 ψηφισάντων, ο κ. Κληρίδης έλαβε 815 ψήφους έναντι 653 του Κυριάκου Θεοδωρίδη και 638 του Αθανάσιου Κορφιώτη.


Σε μήνυμα του στη σελίδα του στο Facebook, ο κ. Κληρίδης σημειώνει ότι «σήμερα ξεκινά μια νέα μέρα. Νέα Πνοή στη Δικαιοσύνη. Η υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος μας ήδη ξεκίνησε με τον σχεδιασμό του».

Σημειώνει ότι προτεραιότητα για εκείνον, είναι η σύσταση των Πειθαρχικών Κλιμακίων και οι κτιριακές ανάγκες όπως και η λειτουργία των δικαστηρίων και προσθέτει ότι τη Δευτέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του ΠΔΣ με το καταρτισμό του σαν Σώμα.

«Άμεσα οι πρώτες αποφάσεις .Στις 10 σήμερα θα είμαι στο γραφείο στη Φλωρίνης για τον άμεσο σχεδιασμό και προγραμματισμό. Σηκώνουμε μανίκια. Αναβάθμιση των Λειτουργών της Δικαιοσύνης και σωστή Μεταρρύθμιση. Αξιοποίηση όλων όσων θέλουν να προσφέρουν», καταλήγει.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE