Πήρε το ΠΟΡΙΣΜΑ και η… ΜΠΑΛΑ σε αυτόν για την ΚΑΘΑΡΣΗ

Πήρε το ΠΟΡΙΣΜΑ και η… ΜΠΑΛΑ σε αυτόν για την ΚΑΘΑΡΣΗ

Μετά το πόρισμα που αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης της Επιτροπής Δεοντολογίας και Αθλητισμού, το οποίο έχει ήδη μπροστά του ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, η… μπάλα είναι στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Διαβάστε: 

Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας για παράγοντες-μάνατζερ – Η αντίδραση Καραβίδα

Ούτε ως Υπουργός, ούτε τώρα ως Γενικός Εισαγγελέας, δεν λέει να ησυχάσει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα ο Γιώργος Σαββίδης.

Τώρα, μάλιστα, με τα καθήκοντα που έχει, ο λόγος είναι περισσότερο σε αυτόν για να πάρει, επιτέλους, αποφάσεις που θα βελτιώσουν την όλη κατάσταση στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.  Στην κάθαρση γενικότερα του «Στάβλου του Αυγεία» που είχε αναφέρει προ καιρού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σ.Ν.

 

The post Πήρε το ΠΟΡΙΣΜΑ και η… ΜΠΑΛΑ σε αυτόν για την ΚΑΘΑΡΣΗ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η διπλωματία Χριστοδουλίδη βάζει στο κάδρο την Τουρκία;-Τετ-α-τετ με Γιλμάζ στο Παρίσι και τα μηνύματα

Η διπλωματία Χριστοδουλίδη βάζει στο κάδρο την Τουρκία;-Τετ-α-τετ με Γιλμάζ στο Παρίσι και τα μηνύματα

Στη διπλωματία ακόμη και μια συνάντηση στο πόδι θεωρείται σημαντική. Το τετ α τετ του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Τούρκο Γιλμάζ, δεν περνά απαρατήρητο, ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή για το κυπριακό, λίγες μόλις μέρες, μετά την πενταμερή διάσκεψη στη Γενεύη. Η συνάντηση, έγινε πριν την έναρξη των εργασιών της Συνόδου για την Ουκρανία, στη Γαλλική πρωτεύουσα και το γεγονός γνωστοποίησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, μέσω της πλατφόρμας <Χ> όπου δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE