Ζαρντέλ: «Ποιος Λεβαντόφσκι; Εγώ αυτά τα έκανα επτά σερί χρόνια»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζαρντέλ: «Ποιος Λεβαντόφσκι; Εγώ αυτά τα έκανα επτά σερί χρόνια»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πάλαι ποτέ killer επιθετικός Μάριο Ζαρντέλ, εξήγησε ότι στην εποχή του ήταν πιο σπουδαίος από ό,τι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ότι τώρα θα κόστιζε 150-200 εκατ. ευρώ.

Υπήρξε σούπερ αποδοτικός, από τους κορυφαίους killers στα τέλη του 20ού και στο ξεκίνημα του 21ου αιώνα. Ο Μάριο Ζαρντέλ που μεγαλούργησε με τη φανέλα της Πόρτο και της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη δύο φορές (1999, 2002), αναφέρθηκε στη φετινή επιτυχία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, περισσότερο όμως για να μιλήσει για τον εαυτό του και το πόσο σπουδαίος ήταν στην εποχή του. Και η αλήθεια είναι ότι το έκανε με ξεκάθαρη υπερβολή:

«Αυτά που έκανε ο Λεβαντόφσκι είναι εξαιρετικά, αλλά εγώ τα έκανα για 6-7 χρονιές στη σειρά και ήμουν ο καλύτερος. Εάν αγωνιζόμουν αυτή την εποχή, θα κόστιζα 150-200 εκατ. ευρώ»!


Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Ζαρντέλ: «Ποιος Λεβαντόφσκι; Εγώ αυτά τα έκανα επτά σερί χρόνια»! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Τα ευρωτουρκικά υπό την αίρεση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα Χριστοδουλίδη προς Φιντάν - Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν;

Κυπριακό: Τα ευρωτουρκικά υπό την αίρεση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα Χριστοδουλίδη προς Φιντάν - Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν;

Τη σαφή θέση της Λευκωσίας σε ότι αφορά στα ευρωτουρκικά, εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ενώ την ίδια ώρα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Euronews, ότι κατά τη διάρκεια της κοινωνικής συνάντησης που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν εξέφρασε την ετοιμότητά του και προς τον ίδιο τον Τούρκο ΥΠΕΞ, <για να δούμε θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, εάν και εφόσον, επαναλαμβάνω, υπάρχουν συγκεκριμένες εξελίξεις στο κυπριακό, όπως καταγράφονται ξεκάθαρα και στα συμπεράσματα του Απριλίου 2024>.

BEST OF TOTHEMAONLINE