Tρέμουν στην ΙΔΕΑ για διακοπή του πρωταθλήματος…

Tρέμουν στην ΙΔΕΑ για διακοπή του πρωταθλήματος…

Η αύξηση των θετικών κρουσμάτων Κορωνοϊού στο νησί, είναι φυσιολογικό να προκαλεί ανησυχία και στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Από τα ψηλά κλιμάκια της Ομοσπονδίας, διαμηνύουν στις ομάδες, ότι θα πρέπει να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα και όλα όσα προνοεί το πρωτόκολλο υγείας.

Λαμβάνοντας υπόψη και τις εκτιμήσεις των ειδικών, ότι θα υπάρξει περαιτέρω αύξηση των κρουσμάτων τα προσεχή 24ωρα.

Στις τάξεις της ΚΟΠ, «τρέμουν» στην ιδέα να υπάρξει να υπάρξει «δεύτερο κύμα» με πολλά κρούσματα στις ομάδες.

Όσον αφορά τη μεγάλη κατηγορία, πριν από δυο εβδομάδες, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση λόγω των πολλών κρουσμάτων που βρέθηκαν στη Νέα Σαλαμίνα και στον Εθνικό. Οι δυο ομάδες φαίνεται να έχουν «καθαρίσει» και μπαίνουν σιγά – σιγά στην κανονικότητα.

Η ιστοσελίδα μας πληροφορείται, ότι στην ηγεσία της Ομοσπονδίας, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάμουν τα πάντα για να ολοκληρωθούν όλες οι διοργανώσεις της τρέχουσας σεζόν.

Ειδικά στην πρώτη κατηγορία, αφού εκτιμούν ότι αν μείνει στη μέση η χρονιά, θα προκύψουν πολλά οικονομικά προβλήματα στις ομάδες. Επειδή θα χάσουν λεφτά από τους χορηγούς και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ θα καταστεί πιο δύσκολη η προσπάθεια τους να διαχειριστούν το ζήτημα που θα προκύψει με τα συμβόλαια των παιχτών.

Θα είναι αλλιώς τα πράγματα, σε σχέση με την περασμένη Άνοιξη, που η πλειοψηφία του Δ.Σ. τάχθηκαν υπέρ του λουκέτου.

The post Tρέμουν στην ΙΔΕΑ για διακοπή του πρωταθλήματος… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE