Όλοι κανονικά ενόψει Σαββάτου...

Όλοι κανονικά ενόψει Σαββάτου...

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα μπήκε το πρωί της Τετάρτης η ΑΕΚ.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτικής και δίτερμα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος συνεχίζεται την Πέμπτη με πρωινή προπόνηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας μετά από πληροφορίες για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης νέων πυρκαγιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE