Σε καραντίνα το προσωπικό Εθνικής ομάδας

Σε καραντίνα το προσωπικό Εθνικής ομάδας

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα και της Εθνικής ομάδας της Ισλανδίας, λίγο πριν την αναμέτρηση με το Βέλγιο για το Nations League.

Ολα τα μέλη του προσωπικού, πλην του τεχνικού τιμ και των παικτών, της Εθνικής Ισλανδίας τέθηκαν σε απομόνωση εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (14/10) για το Nations League με το Βέλγιο στο Ρέϊκιαβικ, καθώς μέλος του προσωπικού βρέθηκε θετικός στον COVID-19, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας την Τρίτη (13/10).

«Η ομάδα ελέγχου μόλυνσης του Εθνικού Επιτρόπου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι ολόκληρο το προσωπικό της εθνικής ομάδας ανδρών θα απομονωθεί λόγω της μόλυνσης ενός υπαλλήλου με κορωνοϊό» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, δεν υπάρχει καμία ένδειξη μετάδοσης του ιού μεταξύ των παικτών και κανένα σημάδι ότι η αναμέτρηση με το Βέλγιο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί».

Πηγή: www.sdna.gr

The post Σε καραντίνα το προσωπικό Εθνικής ομάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

Συλλυπητήρια εκ μέρους της Πολιτείας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους την περασμένη βδομάδα κατά την κακοκαιρία αλλά και με το ναυάγιο στην Κερύνεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE