Τρίποντο… κορυφής με Κόσοβο ψάχνει η Εθνική Ελλάδας – Πιθανή ενδεκάδα

Τρίποντο… κορυφής με Κόσοβο ψάχνει η Εθνική Ελλάδας – Πιθανή ενδεκάδα

Να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου της θέλει η Εθνική ομάδα, που φιλοξενεί το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ (21:45, OPEN TV, Cosmote Sport1).

Με μοναδικό στόχο την τρίτη διαδοχική νίκη της στο Nations League η “γαλανόλευκη”, υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης το Κόσοβο, το οποίο είχε κερδίσει με 2-1 εκτός έδρας και θέλει να πανηγυρίσει ακόμα ένα τρίποντο, μετά από αυτό επί της Μολδαβίας, για να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου της, όπου συγκατοικεί με τη Σλοβενία.

Λίγες οι πιθανές αλλαγές από τον Τζον Φαν’τ Σιπ, ο οποίος δοκίμασε στους βασικούς τον Κώστα Φορτούνη και δεν αποκλείεται να τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα, ενδεχομένως αντί του Μάνταλου στο αριστερό άκρο. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μπουχαλάκης, πιθανώς αντί του Κουρμπέλη, ενώ η τετράδα στην άμυνα φαίνεται να παραμείνει η ίδια, με τον Χατζηδιάκο και πάλι σε ρόλο δεξιού μπακ.

Πιο αναλυτικά αναμένεται να παίξουν ο Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια, οι Χατζηδιάκος, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης στα μετόπισθεν, Μπουχαλάκης (Κουρμπέλης), Ζέκα τα δύο χαφ και οι Λημνιός, Μπακασέτας, Φορτούνης (Μάνταλος) πίσω από τον Παυλίδη.

Την ίδια στιγμή το Κόσοβο παραμένει με μόλις έναν βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου μαζί με τους Μολδαβούς. Οι Κοσοβάροι δεν έχουν μεταξύ άλλων τον πρώτο σκόρερ τους και σταρ της ομάδας, Μουρίκι (Λάτσιο).

Πηγή: www.sdna.gr

The post Τρίποντο… κορυφής με Κόσοβο ψάχνει η Εθνική Ελλάδας – Πιθανή ενδεκάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE