ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Απάντησε για την άρνηση της ΕΔΕΚ να απαιτήσει άμεση παραίτηση Συλλούρη - 'Όταν η ΕΔΕΚ...'

ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Απάντησε για την άρνηση της ΕΔΕΚ να απαιτήσει άμεση παραίτηση Συλλούρη - 'Όταν η ΕΔΕΚ...'

Επαφίεται στον ίδιο τον κ. Συλλούρη εάν θα αποφασίσει να παραιτηθεί, δήλωσε ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Απαντήσεις σε σχέση με την μη τοποθέτηση της ΕΔΕΚ για άμεση παραίτηση του Δημήτρη Συλλούρη, κλήθηκε να δώσει ο Πρόεδρος του κόμματος Μαρίνος Σιζόπουλος μιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Όπως είπε, «επαφίεται στον ίδιο εάν και κατά πόσον νιώθει ότι η εμπλοκή του σε αυτή την διαδικασία εκθέτει όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής και την Κυπριακή Δημοκρατία».

Απαντώντας σε αυτούς που έστρεψαν τα πυρά τους στην ΕΔΕΚ για την μη ξεκάθαρη απαίτηση, ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε ότι κάποιοι τώρα θυμήθηκαν το ΚΕΠ και «θέλησαν να βγάλουν τα απωθημένα τους». «Όταν η ΕΔΕΚ μιλούσε και ζητούσε εξηγήσεις από το 2016 για το θέμα των πολιτογραφήσεων, των ελεγκτικών και δικηγορικών γραφείων, τι έπραξαν αυτοί που τώρα έχουν ευαισθησίες;», διερωτήθηκε.

Όπως εξήγησε, το θέμα έχει δύο πτυχές. Αυτό της διαρροής των εγγράφων και η εμπλοκή αξιωματούχων του κράτους στις πολιτογραφήσεις.

Αναρωτήθηκε στην συνέχεια ο κ. Σιζόπουλος, γιατί δεν συνέβαλαν στις αποκαλύψεις όλοι αυτοί που κατηγορούν, «όταν μόνο η ΕΔΕΚ έχει παραδώσει τα έγγραφα στην Αστυνομία;»

Έριξε δε υπόνοιες για προσπάθεια κάλυψης αυτών που έκαναν την διαρροή στο ξένο ειδησεογραφικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE