ΚΥΠΡΟΣ

Μαζικά στο ΓΣΖ για το διπλό...

Μαζικά στο ΓΣΖ για το διπλό...

Τα μηνύματα στάλθηκαν στον κόσμο του Απόλλωνα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι Μερκής, Χαμντανί, Σανγκόι και Παπουλής βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό οίκημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων Απόλλωνα και μίλησαν στους οργανωμένους φίλους της ομάδας για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα καθώς και τους ζήτησαν τη στήριξη τους στα εναπομείναντα παιχνίδια, καθότι ακόμη τίποτα δεν χάθηκε.

Άπαντες συμφώνησαν ότι το τι προηγήθηκε και κυρίως τα όσα έγιναν με το πέρας του αγώνα με τον Ερμή Αραδίππου ανήκουν στο παρελθόν και πως όλοι μαζί κοιτάνε τη δύσκολη συνέχεια.  Ενωμένοι και συσπειρωμένοι να τα δώσουν όλα για την εκπλήρωση του μέγα στόχου που τέθηκε το περασμένο καλοκαίρι, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του Απόλλωνα, Γιώργος Μερκής, ζήτησε από τον κόσμο συμπαράσταση και στήριξη και να βρεθούν το Σάββατο το απόγευμα στην ανατολική κερκίδα του ΓΣΖ βοηθώντας τους να ξεκινήσει η νικηφόρος πορεία που θα φέρει στη Λεμεσό το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Μιλώντας εκ μέρους όλης της ομάδας του Απόλλωνα ο αρχηγός των κυανολεύκων ανέφερε ότι αυτοί από τη δική τους σειρά τα έχουν ξεχάσει όλα όσα προηγήθηκαν και θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη το Σάββατο και να μεγαλώσει η πίστη και η ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top