Μαζικά στο ΓΣΖ για το διπλό...

Μαζικά στο ΓΣΖ για το διπλό...

Τα μηνύματα στάλθηκαν στον κόσμο του Απόλλωνα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι Μερκής, Χαμντανί, Σανγκόι και Παπουλής βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό οίκημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων Απόλλωνα και μίλησαν στους οργανωμένους φίλους της ομάδας για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα καθώς και τους ζήτησαν τη στήριξη τους στα εναπομείναντα παιχνίδια, καθότι ακόμη τίποτα δεν χάθηκε.

Άπαντες συμφώνησαν ότι το τι προηγήθηκε και κυρίως τα όσα έγιναν με το πέρας του αγώνα με τον Ερμή Αραδίππου ανήκουν στο παρελθόν και πως όλοι μαζί κοιτάνε τη δύσκολη συνέχεια.  Ενωμένοι και συσπειρωμένοι να τα δώσουν όλα για την εκπλήρωση του μέγα στόχου που τέθηκε το περασμένο καλοκαίρι, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του Απόλλωνα, Γιώργος Μερκής, ζήτησε από τον κόσμο συμπαράσταση και στήριξη και να βρεθούν το Σάββατο το απόγευμα στην ανατολική κερκίδα του ΓΣΖ βοηθώντας τους να ξεκινήσει η νικηφόρος πορεία που θα φέρει στη Λεμεσό το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Μιλώντας εκ μέρους όλης της ομάδας του Απόλλωνα ο αρχηγός των κυανολεύκων ανέφερε ότι αυτοί από τη δική τους σειρά τα έχουν ξεχάσει όλα όσα προηγήθηκαν και θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη το Σάββατο και να μεγαλώσει η πίστη και η ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE