Τον βρήκε και την πήρε...

Τον βρήκε και την πήρε...

Ένα από τους μεγάλους ποδοσφαιριστές του πλανήτη συνάντησε, μίλησε και είχε τη δυνατότητα για αναμνηστική φωτογραφία ο νεαρός διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής, Γρηγόρης Κάστανος, την Τρίτη.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο της Γιουβέντους, τα είπε με παλιούς φίλους, γνώριμους του, ενώ και τα «βλαστάρια» της «Κυρίας» του Καμπιονάτο δεν έχασαν την ευκαιρία και τα είπαν με το «φαλακρό» πρώην άσο των γηπέδων.

Τυχερός ο Κάστανος όπως βλέπετε και στη σχετική φώτο…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.