ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεκρός άνδρας στην οικία που διέμενε – Τον εντόπισε ο ιδιοκτήτης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεκρός άνδρας στην οικία που διέμενε – Τον εντόπισε ο ιδιοκτήτης

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στην οικία που διέμενε στην Λακατάμια, το πρωί της Παρασκευής (09/10).

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 06:15 το πρωί (09/10), 37χρονος άνδρας ο οποίος διέμενε σε ενοικιαζόμενη οικία στην περιοχή της Λακατάμιας στην Λευκωσία, εντοπίστηκε τραυματισμένος από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας.

Αμέσως ο ιδιοκτήτης κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται πως ο 37χρονος έχει υποστεί αιμορραγικό σοκ, ωστόσο τα ακριβή αιτία θανάτου του θα διαπιστωθούν από την νεκροτομή επί της σορού του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αστυνομία δεν φαίνεται να υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Επίτροπο Σεραφίν - «Η Κύπρος θα κάνει το παν ώστε να υπάρξει πρόοδος στο θέμα του προϋπολογισμού κατά την Προεδρία της»

ΠτΔ σε Επίτροπο Σεραφίν - «Η Κύπρος θα κάνει το παν ώστε να υπάρξει πρόοδος στο θέμα του προϋπολογισμού κατά την Προεδρία της»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Επίτροπο της ΕΕ, αρμόδιο για τον Προϋπολογισμό, την Καταπολέμηση της Απάτης και τη Δημόσια Διοίκηση κ. Πιότρ Σεραφίν, στην παρουσία της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θεματα κας Μαριλένας Ραουνά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE