Ανάκτηση ακινήτων από ιδιωτική εταιρεία μέσω νόμιμων διαδικασιών και διαταγμάτων δικαστηρίου

Ανάκτηση ακινήτων από ιδιωτική εταιρεία μέσω νόμιμων διαδικασιών και διαταγμάτων δικαστηρίου

Το ΤHEMAONLINE ενημερώνει τους αναγνώστες του, ότι το άρθρο που έχει δημοσιευθεί σήμερα την 09/10/2020 το οποίο τιτλοφορείτο «Πωλητήριο σε γνωστή τοπική υπεραγορά»,  έχει ανακληθεί κατόπιν εκτενέστερης έρευνας και στην προσπάθεια μας να διασταυρώσουμε τις μονομερείς και/ή παραπλανητικές πληροφορίες που λήφθηκαν. Η διεύθυνση του Ομίλου εκφράζει τις απολογίες της στους αναγνώστες του.

Προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, ο Όμιλός μας έχει προβεί εκ νέου σε έρευνα αναφορικά με το εν λόγω δημοσίευμα και η πραγματικότητα που περικλείει τα γεγονότα είναι ότι Ιδιωτική Εταιρεία βάση νόμιμων διαδικασιών και/ή διαταγμάτων Δικαστηρίου απέκτησε τα εν λόγω ακίνητα εδώ και περίπου ενάμιση έτος. Αναφορικά με τους φερόμενους «παραπονούμενους» δεν έχουμε παρά να προσθέσουμε ότι είναι «στρατηγικά κακοπληρωτές», οι οποίοι ουδέποτε κατέβαλαν δόσεις έναντι του δανείου τους και οι οποίοι μάλιστα οικειοποιούνται ετσιθελικά την ακίνητη περιουσία της Ιδιωτικής Εταιρείας χωρίς να καταβάλλουν οποιοδήποτε μηνιαίο ενοίκιο.

Τα εν λόγω πρόσωπα δυστυχώς απέκρυψαν να αναφέρουν τις νόμιμες γραπτές προειδοποιήσεις που λάμβαναν από την Τράπεζα και/ή Ιδιωτική Εταιρεία, ως επίσης απέκρυψαν να αναφέρουν τις νομικές διαδικασίες που παρέλειψαν να λάβουν υπόψιν και/ή να υπερασπιστούν έγκαιρα τα δικαιώματά τους.

 

Ο Εκδότης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Απειλεί ο Λαριτζανί: Αν οι ΗΠΑ κόψουν το ρεύμα στο Ιράν σε μια ώρα, θα το κόψουμε σε όλη τη Μέση Ανατολή σε μισή

LIVE: Απειλεί ο Λαριτζανί: Αν οι ΗΠΑ κόψουν το ρεύμα στο Ιράν σε μια ώρα, θα το κόψουμε σε όλη τη Μέση Ανατολή σε μισή

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE