Στο Βαρώσι με τον 'θίασο' του ο Ταταρ- Περπάτησε μέχρι το παραλιακό μέτωπο χωρίς να κάνει δήλωση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Βαρώσι με τον 'θίασο' του ο Ταταρ- Περπάτησε μέχρι το παραλιακό μέτωπο χωρίς να κάνει δήλωση- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 4 το απόγευμα (Πέμπτη 8/10), ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» και υποψήφιος «πρόεδρος», Ερσίν Τατάρ επισκέφθηκε την περιοχή που έχει ανοίξει στην περιφραγμένη πόλη της Αμμοχώστου.

 
Συνοδευόταν από την σύζυγό του, «υπουργούς» και «βουλευτές» του κόμματός του και πλήθος κόσμου που ήταν οπαδοί και φίλοι του κόμματος Εθνικής Ενότητας. Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ μετέβη στην περιοχή του σημείου που άνοιξε προς την περιφραγμένη πόλη με το λεωφορείο της προεκλογικής του εσκτρατείας. Περπάτησε μέχρι το παραλιακό μέτωπο, συνοδεία των ΜΜΕ και σε απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση του «Μπαϊράκ».

Όμως, δεν προέβη σε καμία δήλωση ούτε πριν ούτε μετά το πέρας της επίσκεψής του. Μετέβη σε εστιατόριο εκτός της περιφραγμένης πόλης, αλλά ούτε εκεί έκανε δηλώσεις και θα ακολουθήσει, όπως έγινε γνωστό, το πρόγραμμα προεκλογικών επισκέψεων.
 
Να σημειωθεί ότι με απόφασή του σήμερα το «ανώτερο εκλογικό συμβούλιο» απαγόρευσε την πραγματοποίηση τελετής ή δηλώσεις στο Βαρώσι και πέριξ αυτού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.