Η Τζόυς Ευείδη κατά του «The bachelor»: Μου έρχεται να ξεράσω, το θεωρώ μεγάλη ντροπή

Η Τζόυς Ευείδη κατά του «The bachelor»: Μου έρχεται να ξεράσω, το θεωρώ μεγάλη ντροπή

Η Τζόυς Ευείδη όταν κλήθηκε να σχολιάσει το «The bachelor» τα είπε όλα «έξω από τα δόντια».

«Δεν έχω κάτσει να δω ολόκληρο επεισόδιο στο Bachelor γιατί θα μου ‘ρθει λίγο η τρέλα! Νιώθω τον εγκέφαλο να γίνεται πουρές. Δεν μπορώ αλλά από περιέργεια φυσικά και θα δω τα πάντα.

Μου έρχεται να ξεράσω! Το θεωρώ μεγάλη ντροπή! Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σενάριο αλλά πιστεύω ότι είναι κακογραμμένο και κακοπαιγμένο σενάριο. Με κάτι αντούβιανες που περιφέρονται με τουαλέτες», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE