Ταϊλανδός επιχειρηματίας αποφασισμένος να αγοράσει την Μίλαν

Ταϊλανδός επιχειρηματίας αποφασισμένος να αγοράσει την Μίλαν

Τετ-α-τετ με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα έχει μέσα στο επόμενο 24ωρο ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, Μπι Ταετσαουμπόλ που ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Μίλαν.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας που είναι γνωστός με το παρωνύμιο Mr Μπι, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία και όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, εντός του επόμενου 24ωρου επίκειται συνάντησή του με τον Μπερλουσκόνι προκειμένου να συζητήσουν την πώληση του συλλόγου.

Ο Μπι έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την εξαγορά των «Ροσονέρι» αν και όπως ακούγεται και ο Κινέζος επιχειρηματίας, Ρίσταρντ Λι εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει «σφήνα» την τελευταία στιγμή.

Πάντως ο Ταϊλανδός μεγιστάνας φέρεται να έχει το πάνω χέρι τη δεδομένη χρονική στιγμή με τα ιταλικά δημοσιεύματα να επισημαίνουν ότι μέσα στους στόχους του Μπι είναι να αποκτήσει από 60% ως 75% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μίλαν.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE