«Δεν πωλείται ο Καβάνι»

«Δεν πωλείται ο Καβάνι»

Κατηγορηματικός ήταν ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ότι ο Έντινσον Καβάνι θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη νέα σεζόν.

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί για ακόμα μια φορά σχετικά με το μέλλον του Ουρουγουανού επιθετικού με τα ρεπορτάζ στην Ιταλία να θέλουν τον Καβάνι να παίρνει μεταγραφή στη Γιουβέντους. Μάλιστα οι Ιταλοί συνδέουν την πιθανή αυτή μετακίνηση με το ενδιαφέρον που φέρεται να δείχνει η Παρί για τον Πολ Πογκμπά.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μπει σε καμία διαπραγμάτευση για την πώληση του Ουρουγουανού σταρ. «Δεν έχω συναντηθεί με τον Καβάνι, αλλά αποτελεί το μέλλον αυτού του συλλόγου. Αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλά έδειξε το ταλέντο του στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Λιλ. Θα μείνει εδώ και τη νέα σεζόν. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε καμία προσφορά», ξεκαθάρισε ο Αλ-Κελαϊφί.

Όσο για τη συνάντησή του με τον Πογκμπά, ο πρόεδρος της Παρί ήταν αινιγματικός: «Γιατί συναντήθηκε με τον Πογκμπά; Γιατί διαθέτει τρομερό ταλέντο, γιατί είναι Γάλλος και είναι από το Παρίσι. Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του».

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE