Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα εγκριθεί στα μέσα Οκτωβρίου

Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα εγκριθεί στα μέσα Οκτωβρίου

Ένα ακόμη ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα εγκριθεί στα μέσα Οκτωβρίου δήλωσε, σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο του ουκρανικού κόμματος της αντιπολίτευσης "Η αντιπολιτευόμενη Πλατφόρμα-για τη ζωή" Βίκτορ Μεντβετσούκ.


Ο Ρώσος Πρόεδρος διευκρίνισε ότι έχει υπόψη του το εμβόλιο που ανέπτυξε το Επιστημονικό Κέντρο Vector στο Νοβοσιμπίρσκ.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας το θέμα της διάθεσης του ρωσικού εμβολίου στην Ουκρανία, το οποίο συζητήθηκε κατά την συνάντηση Πούτιν - Μεντβετσούκ, δήλωσε ότι το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα μπορούσε να σώσει τη ζωή Ουκρανών πολιτών, αλλά η προμήθεια του εμβολίου στην Ουκρανία εξαρτάται από τη στάση της ουκρανικής ηγεσίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Πούτιν ο Μεντβετσούκ ζήτησε από τον Ρώσο ηγέτη να σκεφθεί το ζήτημα της προμήθειας της Ουκρανίας με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V. Ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε ότι μια τέτοια δυνατότητα υπάρχει, ότι το ζήτημα αυτό είναι καθαρά ανθρωπιστικού χαρακτήρα και αυτό που χρειάζεται είναι το επίσημο Κίεβο να διατυπώσει με τον κατάλληλο τρόπο τα αιτήματα του για το θέμα αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE