ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εντοπίστηκε νέο κρούσμα σε ομάδα

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εντοπίστηκε νέο κρούσμα σε ομάδα

Το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση για τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού την Τρίτη 6/10.

Στην Κύπρο βρέθηκαν 29 κρούσματα με τον Covid-19 να συνεχίζει να «κτυπά» και το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, μέσω του προγράμματος της ΚΟΠ εντοπίστηκε ακόμα 1 κρούσμα σε μέλος προπονητικής ομάδας των ακαδημιών της Δόξας Κατωκοπιάς.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας: «1 x πρόγραμμα ΚΟΠ: Πρόκειται για μέλος της προπονητικής ομάδας σε ακαδημίες της Δόξας Κατωκοπιάς».

Η ενημέρωση από τη Δόξα: 

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς ενημερώνει ότι μετά από διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων COVID-19 σε μέλη της ομάδας Κ19 του σωματείου μας έχει εντοπιστεί ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ως εκ τούτου οι σημερινές προπονήσεις όλων των κλιμακίων έχουν αναβληθεί και έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα σχετικά πρωτόκολλα της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ακαδημίας του σωματείου θα υποβληθούν εκ νέου σε εξέταση COVID-19 και τα αποτελέσματα αναμένεται να εκδοθούν αύριο».

The post ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εντοπίστηκε νέο κρούσμα σε ομάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE