Η αποχώρηση Γιαβούζ από κυπριακή ΑΟΖ, θετικό βήμα, λέει η Δημοκρατική Παράταξη

Η αποχώρηση Γιαβούζ από κυπριακή ΑΟΖ, θετικό βήμα, λέει η Δημοκρατική Παράταξη

Η αποχώρηση του Γιαβούζ από την κυπριακή ΑΟΖ θα μπορούσε να είναι ένα θετικό βήμα για αποκλιμάκωση της έντασης, αυτό, όμως, θα διαφανεί στη συνέχεια, αν δηλαδή, πρόκειται για απλή κίνηση τακτικής για να εξυπηρετηθούν πρόσκαιρες εντυπώσεις και συμφέροντα, αναφέρει η Δημοκρατική Παράταξη σε ανακοίνωση της.

 
Σημειώνει ότι το Μπαρπαρός συνεχίζει να βρίσκεται εντός της ΑΟΖ μας και προσθέτει και από πλευράς του στην ένταση, ενώ την ίδια ώρα, οι σχεδιασμοί εποικισμού της κλειστής πόλης της Αμμοχώστου συνεχίζονται, με τον κίνδυνο ενός τέτοιου ενδεχομένου να είναι ορατός.

«Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις αμέσως μετά την παράνομη εκλογική διαδικασία στα κατεχόμενα προβλέπεται να έχουν την κρισιμότητα τους. Βρισκόμαστε σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο, γι’ αυτό και απαιτείται από όλους σύνεση, υπευθυνότητα και εθνική συνεννόηση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE