ΠΑΦΟΣ: Αντι να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 45χρονος- Καταζητείτο για σοβαρή υπόθεση

ΠΑΦΟΣ: Αντι να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 45χρονος- Καταζητείτο για σοβαρή υπόθεση

Στο αεροδρόμιο Πάφου εντοπίστηκε  και συνελήφθη την Κυριακή 4/10 45χρονος ο οποίος καταζητείτο από τις ρωσικές αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 5π.μ. (4/10), ο 45χρονος μετέβη στο αεροδρόμιο Πάφου για να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού. Κατά το διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του βρίσκονταν καταχωρημένα στη βάση δεδομένων της Interpol, βάσει Ερυθράς Αγγελίας από τις ρωσικές αρχές, οι οποίες καταζητούν τον 45χρονο για το αδίκημα της απάτης ευρείας κλίμακας, που διαπράχθηκε μεταξύ των ετών 2013 και 2016, στη Ρωσία.

Εναντίον του 45χρονου εξασφαλίστηκε προσωρινό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του Νόμου περί Εκδόσεως Φυγόδικων, με το οποίο συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ώστε να αρχίσει η διαδικασία έκδοσής του.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.