LIFESTYLE

Τηλεοπτικό comeback! Ποια Star Κύπρος απέκτησε εκπομπή στην τηλεόραση!

Τηλεοπτικό comeback! Ποια Star Κύπρος απέκτησε εκπομπή στην τηλεόραση!

Πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της Κύπρου, με μεγάλη πορεία στο χώρο. Η καριέρα της μάλιστα εκτοξεύθηκε το 2007 όταν κέρδισε το διαγωνισμό ομορφιάς και τον τίτλο της Star Κύπρος.

 Ο λόγος για το μοντέλο και πρόσφατα παρουσιάστρια, Δήμητρα Σεργίου, η οποία εδώ και λίγο καιρό μέσα από τη συχνότητα του EXTRA στη Λεμεσό βρίσκεται στο πηδάλιο, μαζί με την Μαρία Νικολάου, της εκπομπής του σταθμού «7 μέρες Κύπρος»

 Η 30χρονη Δήμητρα, αν και δεν έχει εγκαταλείψει οριστικά τις πασαρέλες, έκανε πολλά περάσματα από την τηλεόραση, σε διάφορες σειρές (με τελευταία τη εμφάνιση της στο Βαλς με 12 Θεους)  αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με την ερμηνεία της, γεγονός που της εξασφάλισε και μια τηλεοπτική θέση στο μικρό, αλλά ανεβασμένο και εμπλουτισμένο με δικές του παραγωγές τους τελευταίους μήνες, σταθμό της συμπρωτεύουσας.

Η καλλονή με ύψος 1,84 από τη Λεμεσό, μπορεί να σπούδασε στην Ελλάδα γυμνάστρια, (ήταν για πολλά χρόνια πρωταθλήτρια στίβου στην Κύπρο) όμως στη συνέχεια σπούδασε και σε ιδιωτικό κολλέγιο της Λεμεσού δημοσιογραφία

Η ίδια είχε δηλώσει παλαιοτέρα ότι το modeling έχει ημερομηνία λήξης γι’ αυτό άλλωστε έχει  σπουδάσει και κάτι άλλο.

«Σε 10 χρόνια από τώρα φαντάζομαι τον εαυτό μου να ασχολούμαι με το αντικείμενο των σπουδών μου και ίσως και με το χώρο της τηλεόρασης αν προκύψει κάτι καλό. Επίσης θα ήθελα να έχω και μια ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη οικογένεια πάνω από όλα» είχε πεί το 2008 σε συνέντευξη και φαίνεται να τα έχει υλοποιήσει»

Στέλιος Στυλιανού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top