Το σκέφτεται ο Ονίλο…

Το σκέφτεται ο Ονίλο…

Ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ονίλο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη στο μυαλό του αν θέλει να μείνει ή όχι στον Ερμή.

Τα δεδομένα στην περίπτωση του, είναι πως το συμβόλαιο του με τους «φτεροπόδαρους» ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και πως ο πρόεδρος, Λούκας Φανιέρος, θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα.

Ο ίδιος όμως, το σκέφτεται…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE