Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Ο 14χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανόξανθα, κοντά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του αυτός φορούσε γκριζόμαυρο παντελόνι, μαύρη φανέλα και γκριζοπράσινα παπούτσια, ενώ κρατούσε σχολική τσάντα, μαύρου χρώματος, με την επιγραφή «adidas».

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στα τηλέφωνα 22-802222/31 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




