ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέο πάρκο, στην Οδό Στεφανίδη δημιούργησε ο Δήμος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέο πάρκο, στην Οδό Στεφανίδη δημιούργησε ο Δήμος

Στη δημιουργία ενός νέου πάρκου στην οδό Στεφανίδη προχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «για τις ανάγκες του πάρκου, ο χώρος εξοπλίστηκε με ολοκαίνουργια παιγνίδια τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις αναγκαίες προδιαγραφές για θέματα ασφάλειας συμφώνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τοποθετήθηκε δάπεδο ασφαλείας. Επίσης, τοποθετήθηκε αστικός εξοπλισμός όπως φωτισμός και παγκάκια, έγινε σχεδιασμός του χώρου και μονοπατιού και φυτεύτηκαν 98 δέντρα για τα οποία τοποθετήθηκε σύστημα ύδρευσης».

Ο Δήμος Λάρνακας «συνεχίζει την πολιτική του για δημιουργία πάρκων και νέων χώρων πρασίνου οι οποίοι έχουν ήδη εξευρεθεί στους οποίους θα γίνουν εργασίες στο προσεχές μέλλον. Η προσπάθεια αυτή αποσκοπεί στη βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων της πόλης, σε ευχάριστες διαδρομές αλλά και σε πνεύμονες πρασίνου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE