ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δρ. Καραγιάννης: Ποιά η πηγή μόλυνσης του ποδοσφαιριστή στον ΑΣΙΛ - Τα δύο περιστατικά που προκαλούν εκνευρισμό και δυσκολίες

Δρ. Καραγιάννης: Ποιά η πηγή μόλυνσης του ποδοσφαιριστή στον ΑΣΙΛ - Τα δύο περιστατικά που προκαλούν εκνευρισμό και δυσκολίες

Όπως σημείωσε, υπήρξαν ακόμη 3 άτομα στο cluster του Εθνικού Άχνας, το οποίο έφθασε στα 27 άτομα. Παράλληλα, υπήρξε ακόμη ένα περιστατικό στην Νέα Σαλαμινά, όπου εκεί ήταν και επαφή της επαφής. Κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό καθώς φαίνεται να έχει διασπαρθεί ο ιός και εκτός ομάδας.

Για την Ομόνοια είπε πώς βρέθηκε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής θετικός, χωρίς να έχει βρεθεί ακόμη η αρχική πηγή μόλυνσης.

Στα θετικά είναι το ότι δεν υπήρξαν για κάποιες μέρες νέα περιστατικά στα cluster του Ocean Basket, αλλά και του ξενοδοχείου στην Λάρνακα, όπως και το αποτέλεσμα της τυχαίας δειγματοληψίας στο οποίο βρέθηκε ένα θετικό άτομο (Ποδοσφαιριστής ΑΣΙΛ) σε περίπου 1700 εξετάσεις.

Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι φαίνεται να έχει βρεθεί η πηγή μόλυνσης του εν λόγω ποδοσφαιριστή, καθώς είχε επαφή με ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας.

Πρόβλημα αποτελεί το δεύτερο κρούσμα μαθήτριας στην Λεμεσό, καθώς δεν έγινε αντιληπτή ακόμη η πηγή του, ενώ για το πρώτο κρούσμα μαθήτριας στην Λεμεσό, ο Δρ. Καραγιάννης σημείωσε ότι πιθανώς να συνδέεται με άλλο κρούσμα ατόμου 91 ετών.

Ο Δρ. Καραγιάννης έδειξε φανερά ενοχλημένος με δύο περιστατικά, αυτό της Μητρόπολης και αυτό της μαθήτριας από την Λινόπετρα, καθώς είχαν συμπτώματα και δεν τα έλαβαν υπόψη και έτσι αναμένεται με αγωνία η εξέλιξη της συρροής στο Λύκειο.

Τέλος, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας σημείωσε πως υπάρχουν 4 περιστατικά στις ΜΕΘ, χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Η ανακοίνωση της Ομόνοιας για το δεύτερο κρούσμα - 'Διαχειριζόμαστε την κατάσταση με προσοχή'

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top