ΤΡΟΧΑΙΟ - ΠΑΦΟΣ: Στο Νοσοκομείο το ζευγάρι που έπεσε σε γκρεμό - Η κατάσταση της υγείας τους

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΠΑΦΟΣ: Στο Νοσοκομείο το ζευγάρι που έπεσε σε γκρεμό - Η κατάσταση της υγείας τους

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μεταφέρθηκε το ζευγάρι που έπεσε σε γκρεμό την Κυριακή (27/09).

Συγκεκριμένα, οι δύο επιβαίνοντες στην τετράτροχη μοτοσικλέτα, 27χρονος και 22χρονη έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου τυγχάνουν εξετάσεων και περίθαλψης.
 
Η 22χρονη φαίνεται εκ πρώτης όψεως να έχει τραυματιστεί.
 
Η διάσωση έγινε με σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, με το οποίο μεταφέρθηκαν στο λιμανάκι στο Λατσί και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
 
Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε στον Ακάμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ζευγάρι αλλοδαπών που επέβαιναν σε τετράτροχη μοτοσικλέτα, έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσουν σε γκρεμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE