ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσαν τετράτροχη και έπεσαν σε γκρεμό - Επιχείρηση διάσωσης ζευγαριού από δύσβατο σημείο

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσαν τετράτροχη και έπεσαν σε γκρεμό - Επιχείρηση διάσωσης ζευγαριού από δύσβατο σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Ακάμα στην Πάφο, αργά το απόγευμα της Κυριακής (27/09).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ζευγάρι αλλοδαπών που επέβαιναν σε τετράτροχη μοτοσικλέτα, έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσουν σε γκρεμό.

Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενική, με σκοπό την διάσωση του ζευγαριού. Πρόκειται για ένα αρκετά δύσβατο σημείο, κάτι που δυσκολεύει τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων.

Πάντως, η διάσωση δεν μπορεί να γίνει από την στεριά και ως εκ τούτου το ζευγάρι θα παραληφθεί από σκάφος της Λιμενικής και της Αστυνομίας και ακολούθως θα μεταφερθούν στο Νοσοκομείο με Ασθενοφόρο που βρίσκεται ήδη στο σημείο. 

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να υπάρχουν τραυματισμοί ωστόσο η κατάσταση της υγείας των δύο προσώπων παραμένει άγνωστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE