Στελλα Κυριακίδου: Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού- Τέθηκε σε περιορισμό

Στελλα Κυριακίδου: Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού- Τέθηκε σε περιορισμό

Σε περιορισμό τέθηκε η ευρωπαία επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου μετά που ενημερώθηκε πως στενή επαφή της βρέθηκε θετική στον ιό.

Σύμφωνα με ανάρτηση της κυρίας Κυριακίδου (Κυριακή 27/9) στο Twitter η ίδια συνεχίζει να εργάζεται από το σπίτι, δεν έχει συμπτώματα και νιώθει καλά.

Η Επίτροπος αναμένεται να περάσει αν δεν πέρασε ήδη από τα σχετικά τεστ, εφαρμόζει τα υγειονομικά πρωτόκολλα και εύχεται σε όλους μια χαρούμενη Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TWEET ΤΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE