Στελλα Κυριακίδου: Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού- Τέθηκε σε περιορισμό

Στελλα Κυριακίδου: Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού- Τέθηκε σε περιορισμό

Σε περιορισμό τέθηκε η ευρωπαία επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου μετά που ενημερώθηκε πως στενή επαφή της βρέθηκε θετική στον ιό.

Σύμφωνα με ανάρτηση της κυρίας Κυριακίδου (Κυριακή 27/9) στο Twitter η ίδια συνεχίζει να εργάζεται από το σπίτι, δεν έχει συμπτώματα και νιώθει καλά.

Η Επίτροπος αναμένεται να περάσει αν δεν πέρασε ήδη από τα σχετικά τεστ, εφαρμόζει τα υγειονομικά πρωτόκολλα και εύχεται σε όλους μια χαρούμενη Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TWEET ΤΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.