ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά κοντά στον Κούρη - Παραμένουν στο σημείο δυνάμεις πυρόσβεσης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά κοντά στον Κούρη - Παραμένουν στο σημείο δυνάμεις πυρόσβεσης

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε την Παρασκευή (25/09), βόρεια του υδατοφράκτη Κούρη στην Λεμεσό. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο και έκαψε έκταση 4 εκταρίων από ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και χαρουπόδεντρα σε δύσβατη περιοχή στην Άλασσα, βόρεια του υδατοφράκτη του Κούρη.

Με το πρώτο φώς της ημέρας έχουν επιχειρήσει τα πυροσβεστικά ελικόπτερα για ασφάλιση/τελική κατάσβεση της πυρκαγιάς. Επίσης βοήθησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ένα βυτιοφόρο όχημα της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού και 2 φορητές πυροσβ μονάδες από τα Κοινοτικά Συμβούλια Μοναγρούλι και Άλασσας.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, θα παραμείνουν καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας δυνάμεις πυρόσβεσης για αντιμετώπιση τυχόν αναζωπύρωσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE