ΛΕΜΕΣΟΣ: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά - Οι νεότερες πληροφορίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά - Οι νεότερες πληροφορίες

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 25/09, βόρεια του υδατοφράκτη Κούρη στην Λεμεσό. 

Σε νεότερη ενημέρωση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως η πυρκαγιά έχει οροθετηθεί, ενώ ενισχύθηκαν οι δυνάμεις με ακόμα ένα πυροσβεστικό όχημα από ΕΜΑΚ με το πλήρωμα του.  

Επίσης ενημερώνει πως παραμένει ένα μέτωπο εντός χαράδρας σε απροσπέλαστο έδαφος. Θα αξιολογηθεί νωρίς το πρωί η πιθανή χρήση εναέριων μέσων.  

Τέλος σημειώνει πως οι δυνάμεις πυρόσβεσης θα παραμείνουν στην περιοχή καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας. Θα εργάζονται με τελικές κατασβέσεις και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων. 

Θυμίζουμε ότι η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 19:20 το απόγευμα της Παρασκευής (25/09), βόρεια του υδατοφράκτη Κούρη στην Λεμεσό.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE