Σειρά υποθέσεων εξέτασε η Επιτροπή Δεοντολογίας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου

Σειρά υποθέσεων εξέτασε η Επιτροπή Δεοντολογίας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου

Σειρά υποθέσεων που έχουν κατατεθεί ενώπιον του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), εξέτασε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΙΣ κατά την 7η τακτική της συνεδρία υπό τη νέα της σύνθεση.

Η Συνεδρία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση τους ΠΙΣ, ορισμένες από αυτές τις υποθέσεις κρίθηκε ότι χρήζουν περαιτέρω μελέτης, συνεπώς θα παρουσιαστούν ενώπιον του Συμβουλίου Ιατρικού Σώματος για λήψη τελικής απόφασης.

Στόχος και αποστολή της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΠΙΣ, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, είναι η όσο το δυνατόν πιο άμεση και ενδελεχής εξέταση των υποθέσεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια της υγείας των ασθενών και την προάσπιση του κύρους και επιστημονικής αξιοπρέπειας της ιατρικής κοινότητας της Κύπρου, στο σύνολο της.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE