O Τάμαρι έγινε… Ντονγκαλά

O Τάμαρι έγινε… Ντονγκαλά

Ο Μούσα δεν βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα κόντρα στη Ζρίνσκι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και τη θέση του πήρε ο Ντονγκαλά.

Ο Ιορδανός αν και είχε αρχίσει το ματς με την ΕΝΠ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Κονγκολέζο για την Ευρωπαϊκή αναμέτρηση, αφήνοντας τον 23χρονο στον πάγκο.

The post O Τάμαρι έγινε… Ντονγκαλά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE