Εξιτήριο για τον Ναβάλνι από νοσοκομείο της Γερμανίας

Εξιτήριο για τον Ναβάλνι από νοσοκομείο της Γερμανίας

Ο επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Βερολίνου όπου νοσηλευόταν έπειτα από την αιφνιδιαστική του αδιαθεσία στη διάρκεια εσωτερικής πτήσης στη Σιβηρία τον περασμένο μήνα και αφού είχε χρειαστεί να μεταφερθεί αεροπορικώς στο Βερολίνο σε κωματώδη κατάσταση.

"Η κατάσταση του ασθενούς έχει βελτιωθεί ικανοποιητικά ώστε να μπορεί να πάρει εξιτήριο από την μονάδα νοσοκομειακής φροντίδας. Με βάση την πρόοδο του ασθενή και την παρούσα κατάστασή του, οι θεράποντες ιατροί εκτιμούν ότι είναι πιθανή μια πλήρης ανάρρωση.

Ωστόσο, θα ήταν πρώιμη μια εκτίμηση των πιθανών μακροπρόθεσμων επιπτώσεων (για την υγεία του) από την οξεία δηλητηρίαση", αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το νοσοκομείο Charite.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE