Απίστευτο! Τι μπάλα παίζουν στην Αλγερία;

Απίστευτο! Τι μπάλα παίζουν στην Αλγερία;

Εντάξει, έχουμε δει αρκετά ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, ενώ και το δικό μας δεν πάει πίσω.

Ρίξτε μια ματιά όμως βρε παιδιά και στο πρωτάθλημα της Αλγερίας. Η πρώτη από την τελευταία ομάδα έχουν έντεκα βαθμούς διαφορά και απομένουν τέσσερις αγώνες.

Τι πρωτάθλημα είναι αυτό ρε παιδιά...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE