Οι άμυνες... προβληματίζουν

Οι άμυνες... προβληματίζουν

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας δεν κατάφεραν να κερδίσουν στις χθεσινές τους αναμετρήσεις, αλλά πήραν από ένα βαθμό και παραμένει η διαφορά των δύο βαθμών μεταξύ τους.

Ο Φινκ που παρέταξε τους Χιώτη, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο και Ρίσε, είδε την ομάδα του να δέχεται τρία γκολ, ενώ αρκετές ήταν οι περιπτώσεις που κινδύνευσε η αμυντική γραμμή της ομάδας.

Από την άλλη ο Απόλλωνας βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ απέναντι στον Ερμή. Βάλε, Στυλιανού, Ουόν, Μερκής και Νούνο Λόπες ήταν οι εκλεκτοί για τον Τον Κάανεν.

Ο Απόλλωνας δέχθηκε εννέα γκολ στα πλέι οφ. Ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε επτά γκολ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE