Θα’ χει αγώνες ΚΥΠΕΛΛΟΥ την ώρα που θα παίζει η Ομόνοια!

Θα’ χει αγώνες ΚΥΠΕΛΛΟΥ την ώρα που θα παίζει η Ομόνοια!

Με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων, αρχίζει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η Α’ φάση του Κυπέλλου Coca – Cola Α΄, Β’ Κατηγορίας. Οι αγώνες είναι μονοί και οι ομάδες που θα νικήσουν, θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου:

19:00 ΑΕΛ Λεμεσού – Ομόνοια Ψευδα (Τσίρειο Στάδιο)
19:00 Καρμιώτισσα  Πολεμιδιών – ΘΟΪ Λακατάμιας (Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης)
19:00 Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου – Αχυρώνας Λιοπετρίου (Στάδιο N. Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή)                                                      
19:00 ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – Δόξα Κατωκοπιάς (Μακάρειο Στάδιο)
19:00 Αγία Νάπα – Πάφος F.C. (Στάδιο “Τάσος Μάρκου)

Δεν συμμετέχουν στην Α’ φάση του Κυπέλλου οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ομόνοια, η Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων. Επίσης, η Ε.Ν. Παραλινίου πέρασε στην επόμενη φάση ως τυχερή μετά από κλήρωση.

Πηγή: ιστοσελίδα ΚΟΠ

The post Θα’ χει αγώνες ΚΥΠΕΛΛΟΥ την ώρα που θα παίζει η Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE