Δικαιούται ΠΛΕΟΝ ο Σάντος! Rotation με Ομόνοια Ψευδά…

Δικαιούται ΠΛΕΟΝ ο Σάντος! Rotation με Ομόνοια Ψευδά…

Γράφτηκε χθες στα μητρώα της Ομοσπονδίας, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ Μπρούνο Σάντος.

Αποκτά δικαίωμα συμμετοχής ο ποδοσφαιριστής, αφού ήταν στο ψυγείο στα πρώτα ματς της σεζόν, επειδή ήταν “κατηλειμμένες” οι θέσεις κοινοτικών/ξένων.

Είχαν γραμμένο μέχρι χθες τον Σλοβάκο αμυντικό Γκοντάλ. Δεν υπάρχει ενημέρωση, ότι συμφωνήθηκε πρόωρο συναινετικό διαζύγιο με τον ποδοσφαιριστή.

Λογικά θα κάμει επίσημο ντεμπούτο ο Σάντος, στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια Ψευδά (19:00, Τσίρειο), όπου αναμένεται να κάνει rotation η τεχνική ηγεσία.

Δεν θα αφήσει εκτός όλους τους βασικούς, αλλά είναι δεδομένο ότι θα αρχίσουν μερικοί παίχτες που ήταν στον πάγκο στα πρώτα τρία ματς του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Αντρέ Τεισέιρα, οι εκτιμήσεις των γιατρών λένε, ότι έχει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καρμιώτισσα.

The post Δικαιούται ΠΛΕΟΝ ο Σάντος! Rotation με Ομόνοια Ψευδά… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας» με ορίζοντα το τέλος της θητείας Γκουτέρες – «Δεν αρκεί πλέον η συζήτηση, θέλουμε αποτέλεσμα»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας» με ορίζοντα το τέλος της θητείας Γκουτέρες – «Δεν αρκεί πλέον η συζήτηση, θέλουμε αποτέλεσμα»

Στις προσπάθειες και την πρωτοβουλία του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE