Λίντσαραν τους παίκτες, ζήτησαν παραίτηση Κίρζη!

Λίντσαραν τους παίκτες, ζήτησαν παραίτηση Κίρζη!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο Τσίρειο. Μπόλικο μπουνίδι οπαδών με ποδοσφαιριστές, ενώ δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης που με μένος μερικοί οπαδοί ζήτησαν την παραίτησή του!

Προπηλακισμοί, σπρωξίματα των Μερκή, Παπουλή, Σαγκόι με οπαδούς συνθέτουν ένα σκηνικό που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί. Μάλιστα, ο αρχηγός επιχείρησε να εισέλθει στην εξέδρα! 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE