Πρόεδρος Βουλής και Πρέσβης Ισραήλ συζήτησαν διμερείς σχέσεις

Πρόεδρος Βουλής και Πρέσβης Ισραήλ συζήτησαν διμερείς σχέσεις

Οι διμερείς κοινοβουλευτικές σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ, με την ευκαιρία των 60 χρόνων εγκαθίδρυσης διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, συζητήθηκαν σήμερα σε συνάντηση του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και του Πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο Shmuel Revel.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση, έγινε ανταλλαγή απόψεων για πιθανούς τρόπους προσαρμογής της συνεργασίας μεταξύ των δύο Κοινοβουλίων στις συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE