ΠΑΦΟΣ: «Mπουκάρε» σε υποστατικό η Αστυνομία και τους βρήκε σε παράνομη συνάθροιση με σκοπό την κυβεία

ΠΑΦΟΣ: «Mπουκάρε» σε υποστατικό η Αστυνομία και τους βρήκε σε παράνομη συνάθροιση με σκοπό την κυβεία

Συνολικά 8 πρόσωπα κατηγορήθηκαν από την Αστυνομία για παράνομη συνάθροιση με σκοπό την κυβεία στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή 13/09, μεταξύ των ωρών 23:00 – 23:30 μέλη του ΟΠΕ Πάφου και άλλα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου διενήργησαν έλεγχο στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στη Χλώρακα.

Με την είσοδο τους στο υποστατικό εντόπισαν 7 άτομα, να είναι συναθροισμένοι με σκοπό την κυβεία.

Από την έρευνα που ακολούθησε κατασχέθηκαν 52 τραπουλόχαρτα και 223 φίσσες.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κατηγορήθηκε μαζί με τα άλλα επτά  πρόσωπα για παράνομη συνάθροιση με σκοπό την κυβεία για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο.

Τα τεκμήρια παραλήφθηκαν από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων το οποίο διερευνά την υπόθεση.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου  - Σήμερα  η τελετή διαβεβαίωσης

Αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Σήμερα η τελετή διαβεβαίωσης

Αναλαμβάνουν τη Δευτέρα τα καθηκόντά τους τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE