Συνάντηση Προδρόμου με σχολικές Εφορείες: 'Τα σχολεία έτοιμα να λειτουργήσουν'

Συνάντηση Προδρόμου  με σχολικές Εφορείες: 'Τα σχολεία έτοιμα να λειτουργήσουν'

Τα σχολεία είναι έτοιμα να λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, με τις λύσεις οι οποίες έχουν δοθεί, ανακοίνωσε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, ύστερα από σύσκεψη με τους Προέδρους των Σχολικών Εφορειών που έχουν αναλάβει συντονιστικό ρόλο στο έργο της προσαρμογής των αιθουσών διδασκαλίας στα σχολεία και της επίπλωσης με στόχο τη λειτουργία των σχολείων στη βάση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Σε δηλώσεις ύστερα από σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Παιδείας, ο κ. Προδρόμου είπε ότι  «έγινε καταγραφή του τι έχει γίνει μέχρι τώρα και της ετοιμότητας των σχολείων σε όλη την Κύπρο» και πρόσθεσε ότι «τα σχολεία είναι έτοιμα παντού».  
 
Ανέφερε ότι δεν θα λειτουργήσει η εκ περιτροπής φοίτηση αλλά στις ελάχιστες περιπτώσεις, όπως είπε, που έχουμε τρία αντί δύο συνενωμένα θρανία «πρέπει να υπάρξει κατανόηση και υπομονή μερικές μέρες μέχρι να πάνε τα μονοθέσια θρανία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE