ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΛΛΑΔΑ: Τα έκανε 'άνω - κάτω' γυναίκα επιβάτης που αρνείτο να φορέσει μάσκα - Τους ξεγέλασε αρχικά

ΕΛΛΑΔΑ: Τα έκανε 'άνω - κάτω' γυναίκα επιβάτης που αρνείτο να φορέσει μάσκα - Τους ξεγέλασε αρχικά

Μεγάλη αναστάτωση στη νυχτερινή πτήση Αθήνα – Ηράκλειο της Παρασκευής (11-09-2020) προκάλεσε η πεισματική άρνηση μίας επιβάτιδας να ταξιδέψει με τη μάσκα ατομικής προστασίας, όπως προβλέπεται από τα μέτρα ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού.

Οι έντονες αντιρρήσεις της γυναίκας να υπακούσει στις υποδείξεις του πληρώματος, καθήλωσε το αεροσκάφος στον αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για ώρα, προκαλώντας μεγάλη καθυστέρηση στην προγραμματισμένη αναχώρηση.

Η πτήση με 200 επιβάτες και με προορισμό το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου επρόκειτο να αναχωρήσει στις 22:40 της Παρασκευής. Η συγκεκριμένη επιβάτης ανέβηκε στο αεροσκάφος με καθυστέρηση, γύρω στις 22:20 και κάθισε στη θέση της χωρίς να φορέσει μάσκα. Άμεσα, οι αεροσυνοδοί της συνέστησαν να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό, ωστόσο εκείνη αρνούνταν πεισματικά.

Στη συνέχεια, μετακινήθηκε σε άλλη θέση στο αεροσκάφος ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Το πλήρωμα του αεροσκάφους ενημέρωσε την Ασφάλεια του Αερολιμένα για το συμβάν, με αποτέλεσμα να κορυφωθεί η ένταση από την πλευρά της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, λιποθύμησε όταν άνδρες της Ασφάλειας του αεροδρομίου και τα μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να την κατεβάσουν από το αεροσκάφος.

Λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με το cretalive.gr, ασθενοφόρο έσπευσε στην πίστα παραλαμβάνοντας τη γυναίκα ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες απορούσαν πώς κατάφερε να περάσει από τους ελέγχους του αεροδρομίου και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο χωρίς να φορά μάσκα. Η πτήση τελικά απογειώθηκε λίγο μετά τις 23:30 με περίπου μία ώρα καθυστέρηση.

**Φωτογραφία αρχείου

Aπό ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top