ΠΑΦΟΣ: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Δημήτρης Μελαΐσης

ΠΑΦΟΣ: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Δημήτρης Μελαΐσης

Έφυγε τα ξημερώματα για το μεγάλο ταξίδι, ο γνωστός συμπολίτης μας Δημήτρης Μελαΐσης σε ηλικία 76 ετών, πρόσφυγας από τη Μόρφου, πατέρας του δημοσιογράφου Πέτρου Μελαΐση. 

Ο Δημήτρης Μελαΐσης διακρίνονταν για το ήθος, την καλοσύνη και τη φιλανθρωπία του, ενώ έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για την Πάφο. 

Έφυγε με το μεγάλο καημό της επιστροφής στην αγαπημένη Μόρφου.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Κυριακή στις 11:00 το πρωί στην εκκλησία Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.