Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε επιστημονικό σεμινάριο ελληνικής παλαιογραφίας

Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε επιστημονικό σεμινάριο ελληνικής παλαιογραφίας

Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε επιστημονικό σεμινάριο ελληνικής παλαιογραφίας με Ακαδημαϊκούς Διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

 

Tο «St Neophytos Lab» του Πανεπιστημίου Νέαπολις Πάφου σε συνεργασία με την Πολιτιστική Κίνηση Γεροσκήπου ανακοινώνουν τη διεξαγωγή επιστημονικού σεμιναρίου με τίτλο «Στοιχεία Ελληνικής Παλαιογραφίας με ανάγνωση χειρογράφων».

Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γεροσκήπου και θα έρθει εις πέρας από Ακαδημαϊκούς Διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με κύριο υπεύθυνο τον Επ.Καθηγητή Εκκλησιαστικής Ιστορίας και Διευθυντή του “St Neophytos Lab” π. Κωνσταντίνο Κωστάκη.

Η εγγραφή και παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και/ή δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Τι να περιμένουμε από τις συνομιλίες της Ρωσίας με την Ουκρανία - Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ

Η πρώτη μετά το 2022 διπλωματική συνάντηση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, παρά τα «40 κύματα» από τα οποία πέρασε, φαίνεται πως τελικά, μετά τις παραινέσεις του Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και τις κινήσεις των ΗΠΑ στο παρασκήνιο, θα εκκινήσει στην Κωνσταντινούπολη.

BEST OF TOTHEMAONLINE