Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε επιστημονικό σεμινάριο ελληνικής παλαιογραφίας

Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε επιστημονικό σεμινάριο ελληνικής παλαιογραφίας

Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε επιστημονικό σεμινάριο ελληνικής παλαιογραφίας με Ακαδημαϊκούς Διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

 

Tο «St Neophytos Lab» του Πανεπιστημίου Νέαπολις Πάφου σε συνεργασία με την Πολιτιστική Κίνηση Γεροσκήπου ανακοινώνουν τη διεξαγωγή επιστημονικού σεμιναρίου με τίτλο «Στοιχεία Ελληνικής Παλαιογραφίας με ανάγνωση χειρογράφων».

Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γεροσκήπου και θα έρθει εις πέρας από Ακαδημαϊκούς Διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με κύριο υπεύθυνο τον Επ.Καθηγητή Εκκλησιαστικής Ιστορίας και Διευθυντή του “St Neophytos Lab” π. Κωνσταντίνο Κωστάκη.

Η εγγραφή και παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και/ή δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE