ΠΑΦΟΣ: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Δημήτρης Μελαΐσης

ΠΑΦΟΣ: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Δημήτρης Μελαΐσης

Έφυγε τα ξημερώματα για το μεγάλο ταξίδι, ο γνωστός συμπολίτης μας Δημήτρης Μελαΐσης σε ηλικία 76 ετών, πρόσφυγας από τη Μόρφου, πατέρας του δημοσιογράφου Πέτρου Μελαΐση. 

Ο Δημήτρης Μελαΐσης διακρίνονταν για το ήθος, την καλοσύνη και τη φιλανθρωπία του, ενώ έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για την Πάφο. 

Έφυγε με το μεγάλο καημό της επιστροφής στην αγαπημένη Μόρφου.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Κυριακή στις 11:00 το πρωί στην εκκλησία Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE