Συνέχεια στην κόντρα Ελεγκτικής Υπηρεσίας και Υπ. Εσωτερικών - Νέα ‘πόρτα’ σε Οδυσσέα

Συνέχεια στην κόντρα Ελεγκτικής Υπηρεσίας και Υπ. Εσωτερικών - Νέα ‘πόρτα’ σε Οδυσσέα

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει με φόντο τις πολιτογραφήσεις μεταξύ Ελεγκτικής Υπηρεσίας και Υπουργείου Εσωτερικών συνεχίζεται με νέο επεισόδιο.

Μετά τη γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη ότι δε θα δοθούν στοιχεία στην Ελ. Υπηρεσία αφού διορίστηκε Διερευνητική Επιτροπή δόθηκαν στοιχεία μόνο για πέντε υποθέσεις.
 
Παρ’όλα αυτά η Ελεγκτική Υπηρεσία υποστηρίζει πως ακόμη και γι’αυτές τις 5 υποθέσεις το Υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να επιτρέψει τον έλεγχο ακόμη και στοιχειωδών πληροφοριών όπως το κατά πόσο οι πολιτογραφηθέντες που διερευνώνται κατέβαλαν νενομισμένα τέλη στο Τμήμα Αρχείου για να εκδοθεί πιστοποιητικό πολιτογράφησης.
 
Δείτε αυτούσια την ανάρτηση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας:
 
«Σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να μας επιτρέψει τον έλεγχο ακόμη και στο κατά πόσο οι πολιτογραφηθέντες στις 5 υποθέσεις που εξετάζουμε κατέβαλαν τα νενομισμένα τέλη στο Τμήμα Αρχείου για την έκδοση του πιστοποιητικού πολιτογράφησης. Πρωτόγνωρες καταστάσεις. Συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE