Επιστολή Κυπριανού σε Γ.Ε: Στο επίκεντρο το κατασκοπευτικό βαν, ο συνεργατισμός, το σκάνδαλο της οικονομίας και... οι στημένοι αγώνες

Επιστολή Κυπριανού σε Γ.Ε: Στο επίκεντρο το κατασκοπευτικό βαν, ο συνεργατισμός, το σκάνδαλο της οικονομίας και... οι στημένοι αγώνες

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού απέστειλε στο Γενικό Εισαγγελέα κ. Γιώργο Σαββίδη επιστολή με την οποία ζητά ενημέρωση για την πορεία διαφόρων ερευνών που έχουν εξαγγελθεί.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε ενημέρωση για το σκάνδαλο της οικονομίας, το κατασκοπευτικό βαν, τους στημένους αγώνες και το πόρισμα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Παρατίθεται η επιστολή:

«Επικοινωνώ μαζί σας για να ζητήσω ενημέρωση για την πορεία των ερευνών που έχουν εξαγγελθεί εδώ και καιρό, για το σκάνδαλο της κυπριακής οικονομίας, το κατασκοπευτικό βαν, τους στημένους αγώνες και το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Αναγνωρίζω ότι έχετε αναλάβει τα καθήκοντα σας σχετικά πρόσφατα αλλά θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε μέχρι πού βρίσκονται οι έρευνες και οι διαδικασίες για τα θέματα αυτά καθώς επίσης και ο προγραμματισμός που γίνεται για την ολοκλήρωση της διερεύνησης τους». 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE