ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παγιδεύτηκε άνδρας κάτω από όχημα - Υποχώρησε ο ανυψωτικός κρίκος εν ωρα επισκευής

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παγιδεύτηκε άνδρας κάτω από όχημα - Υποχώρησε ο ανυψωτικός κρίκος εν ωρα επισκευής

Λίγο πριν τις 10:40 το πρωί της Τρίτης (08/09), η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε διάσωση ζωής στην οδό Αμμοχώστου στον Στρόβολο για άτομο το οποίο βρισκόταν κάτω από όχημα μάρκας BMW το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε πρόχειρο συνεργείο στην αυλή οικίας.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ομάδα και όχημα διάσωσης από το Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λευκωσίας.

Το παγιδευμένο άτομο βρισκόταν κάτω από το όχημα για σκοπούς επιδιόρθωσης όταν υποχώρησε ο ανυψωτικός κρίκος που το κρατούσε ψηλά και βρέθηκε παγιδευμένος κάτω από αυτό.

Το άτομο (άντρας - 52 ετών) αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση διασωστικών εργαλείων και ανυψωτικών αερόσακων, του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, τοποθετήθηκε σε φορείο και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Στο μέρος του επεισοδίου παρευρέθηκε το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE