Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ομάδα και όχημα διάσωσης από το Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λευκωσίας.
Το παγιδευμένο άτομο βρισκόταν κάτω από το όχημα για σκοπούς επιδιόρθωσης όταν υποχώρησε ο ανυψωτικός κρίκος που το κρατούσε ψηλά και βρέθηκε παγιδευμένος κάτω από αυτό.
Το άτομο (άντρας - 52 ετών) αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση διασωστικών εργαλείων και ανυψωτικών αερόσακων, του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, τοποθετήθηκε σε φορείο και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.
Στο μέρος του επεισοδίου παρευρέθηκε το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις