Επίθεση Τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα του υπουργείου Ενέργειας Ελλάδος - VIDEO

Επίθεση Τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα του υπουργείου Ενέργειας Ελλάδος - VIDEO

Επίθεση κατά της ιστοσελίδας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΚΑ) πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (6/9) χάκερ από την Τουρκία.

Η ομάδα Ayyildiz, που έχει αναλάβει την ευθύνη της κυβερνοεπίθεσης, κατά το παρελθόν έχει πραγματοποιήσει επιθέσεις και σε άλλες ελληνικές ιστοσελίδες.

Όπως έγινε γνωστό, οι Τούρκοι ανήρτησαν στο http://www.ypeka.gr/el-gr/ φωτογραφίες και ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται ένα εθνικιστικό τραγούδι. Το τραγούδι είναι εμβληματικό των Γκρίζων Λύκων και ιδιαίτερα γνωστό στην Τουρκία.

Πηγή: Cnn.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE